Brandt-Moellers Boatyard

Christianshavner-Jollen

Christianshavner-jollen er båden, som kan sejle rundt i alle kanalerne - ind i de mindste kroge - under de laveste broer - ud til Flakfortet - op og ned langs kysten - på fisketur eller blot en dejlig sejltur med familie og venner - for jollen har god plads til 16 personer.

Christianshavner-jollen er en ringdæksjolle med en indenbords Volvo Penta MD 2010 C diesel på 10 Hk.

Til båden kan man få en heldækkende kaleche med ståhøjde og i båden kan monteres vask, gaskomfur og køleboks. Båden rummer mange gode og praktiske detaljer.

Christianshavner-jollen er en klassisk ringdæksjolle med glasfiberskrog og i apteringen er der kælet for detaljerne på rigtig Brandt-Møller vis. Skotter, bord, bænke, motorkasse og styrepult kan udføres i mahogni.

Christianshavner-jollen er en dejlig "picnic båd", som henvender sig til alle, der har lyst til at sejle i en robust og sikker jolle, hvad enten de skal bruge den til hyggesejlads i kanalerne og havnen eller til fisketuren ud på Sundet.

Christianshavner-jollen kan bygges lige nøjagtig, som du ønsker den, da alt lige fra skrog til aptering er håndlavet på Brandt-Møllers Bådebyggeri. Ønsker du en mindre eller større motor er dette heller ikke noget problem.