Brandt-Moellers Boatyard


   
 

Diva Royal Motor Launches

Diva Royal Motor Launches er nyklassiske motorbåde, som Per Brandt-Møller designede og startede på at bygge i 1992.

Diva Royal motorbådene er luksuøse og hurtiggående daycruisers, som bygges til den enkelte kunde eller som tendere til Super Yachterne.
Bådene er bygget med klassiske linier i en meget høj håndværksmæssig kvalitet. Bådene bygges kun på ordre og gerne udfra de specielle ønsker, den enkelte kunde har.

Bådenes skrog er et Hi-Tech støbt glasfiberskrog med en Klegecell sandwich konstruktion, der giver skroget en fantastisk styrke, stivhed og gør den færdige båd let. De klassiske linier understreges af det højglans lakerede in- og eksteriør i mahogni og teak, samt de specialfremstillede og højglanspolerede rustfri stålbeslag.

Når man kommer ombord i en Diva Royal motorbåd, vil man straks se pragtfulde detaljer. Det smukke instrumentbræt, der er limet op i fuld mahogni - en skjult GPS, monteret på en elevator, der glider ned i instrumentbrættet. Den samme detalje, der går igen med spotlightet, som er monteret i fisken på fordækket - de er fuldstændig skjult, når de ikke bruges - alle Diva Royal motorbåde har mange af denne slags pragtfulde detaljer.

Diva Royal motorbådene leveres med 1 til 2 Volvo Penta benzin eller diesel motorer.
Volvo Pentas motorer er monteret med Duo-Prop-Drive systemet, som giver en exceptionel acceleration og retningsstabilitet. Det hydrauliske power-trim gør det muligt at indstille motorbenene optimalt under alle vejrsituationer.
Diva Royal motorbådene er hurtige både, der alt efter størrelse af både og motorer løber fra 38 - 58 knob.

Intensionerne for konstruktionen af skroget til Diva Royal motorbådene var - at lave en båd, der sejler godt under alle vejrforhold - også på åbent hav.
Vores både har levet op til vores forventninger og er afprøvet under alle vejrforhold både i danske farvande, i Middelhavet og langs østkysten af USA.